Info noutati

România Start Up Plus

  • 03.01.2018
  • Ascendo
  • Anunturi

 

Ascendo SRL isi prezinta disponibilitatea de a veni in sprijinul  beneficiarilor si a viitorilor antreprenori selectati in cadrul proiectelor POCU „România Start Up Plus”, prin organizarea cursului de “Competente antreprenoriale”.

Durata cursului este de 2 saptamani (40 ore), iar programul cuprinde  atat  ore de pregatire teoretica, cat si ore de aplicatii practice. Programele de formare se pot desfasura in locatii stabilite de comun acord cu beneficiarii, pentru grupe de 14 persoane.

Planul programului de formare antreprenoriala contine 4 module cu durata totala de 40 ore, conform programei de pregatire in competente antreprenoriale Numarul orelor alocate se poate extinde la peste 40 de ore,  in functie de progresul educational al fiecarui cursant.

 Agenda cursului este structurata astfel incat sa cuprinda situatiile esențiale intampinate in demararea si administrarea afacerii, cat si utilizarea tehnologiilor  informaţionale. Curricula aferenta formarii antreprenoriale include si subactivitati  legate de dezvoltarea durabila conform prevederilor Ghidului solicitantului – Conditii specifice, (protectia mediului prin utilizarea rationala a resurselor neregenerabile de materii prime si de energie de care dispune regiunea  SV-Oltenia, inovare sociala, egalitate de sanse si combaterea discriminarii).

La finalul cursurilor, in urma evaluarii, se vor acorda certificate de absolvire cu recunostere nationala, conf. OG nr. 129/2000, insotite de suplimente descriptive in care sunt inscrise competentele dobandite.

  Absolventii selectati in urma concursului de planuri de afaceri ca fiind castigatori, vor primi de la firma Ascendo  un pachet ajutator in demararea viitoarelor afaceri, constand intr-o tableta si utilizarea unui program demo de contabilitate instalat.

In calitate de furnizor de formare profesionala autorizat de M.M.F.P.S. si Ministerul Invatamantului, SC Ascendo SRL are o experianta de peste 15 ani pe piata formarii profesionale a adultilor, iar ca furnizor de servicii de informare si consiliere pe piata muncii, detinem o larga baza de date cu persoane inactive aflate in cautarea unui loc de munca sau aflate in faza de initiere a unei afaceri pe cont propriu.

Fiind firma autorizata sa presteze "Activitati de consultanta pentru afaceri si management", SC Ascendo SRL poate intermedia identificarea grupului tinta si/sau a intreprinderii din jud. Valcea, in care aplicantul sa-si desfasoare stagiul de practica. 

Inapoi