Cursuri – ASCENDO

Cursuri

Filtre
Agent de securitate
Dacă sunteți hotărât să vă asumați o carieră în domeniul securității și să contribuiți la asigurarea unui mediu sigur pentru comunitate și afaceri, vă invităm să vă înscrieți la cursul…
Începe în curând
Ajutor de bucătar
Dacă vă doriti să faceți primii pași în lumea fascinantă a bucătăriei profesionale și să vă transformați pasiunea pentru gătit într-o carieră promițătoare, vă încurajăm să vă înscrieți la cursul…
Apicultor
Dacă sunteți fascinat de lumea albinelor și doriți să vă transformați pasiunea într-o carieră plină de dulceață și beneficii, atunci cursul nostru de Apicultor este perfect pentru dumneavoastră.
Brutar
Dacă doriți să vă dezvoltați cariera în lumea gusturilor și să creați pâine și produse de patiserie de excepție, vă invităm să vă înscrieți la cursul nostru de Brutar.
Bucătar
Doriți să vă transformați pasiunea pentru gătit într-o carieră plină de satisfacții? Cursul nostru de Bucătar vă pregătește pentru o carieră de succes în industria culinară.
Începe în curând
Cameristă hotel
Cursul nostru de Cameristă Hotel vă deschide ușile către o carieră plină de oportunități în industria ospitalității. Vă pregătim pentru a deveni o profesionistă în serviciile hoteliere.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Meniu