Inspector / referent resurse umane – ASCENDO

Inspector / referent resurse umane

Rolul unui inpector/referent de resurse umane in cadrul unei organizitatii este esential intrucat se ocupa de gestionarea celei mai importante resurse – angajatul. Cursul se adreseaza persoanelor care au studii medii sau superioare şi care doresc să se califice ca inspector/ referent resurse umane. El trebuie să deţină competenţe de întocmirea şi gestionarea documentelor ce ţin de evidenţa muncii într-o organizaţie, de gestionare a relaţiilor dintre angajaţi şi angajatori, de recrutare şi selectare a personalului care urmează a fi angajat.
Inspectorul /referentul resurse umane îşi desfăşoară activitatea în cadrul instituţiilor publice sau private, în toate organizaţiile care au personal angajat pe bază de contract individual de muncă, indiferent de forma de organizare juridică sau poate să îşi desfaşoare activitatea şi ca persoană fizică autorizată.

Garanția calității
Acces permanent la curs și la actualizările acestuia.
Acces de pe calculator sau dispozitive mobile

Curs disponibil în:

Râmnicu Vâlcea – 0722-236 972 / 0745-317 108
Târgul Mureș
Timișoara
Cluj Napoca
Zalău

Programul și orarul cursului se pot obține la cerere, folosiți datele de contact !
Cursul se poate desfășura oriunde în țară în funcție de numărul de solicitări, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizației dvs. pentru a susține sesiuni de training, diverse specializări. SE ASIGURĂ SUPORT DE CURS

Întrebari la înscriere

Meniu