Serviciile oferite de ASCENDO pot fi incadrate in trei mari categorii: organizarea de cursuri de formare profesionala, activitati de consultanta pentru afaceri si management, plasarea fortei de munca pe piata interna.

Ne straduim astfel sa oferim servicii care sunt poate mai actuale decat vreodata. Profesionalismul de care dam dovada si rezultatele obtinute ne recomanda.

Organizarea de cursuri de formare profesionala

Serviciile oferite clientilor constau in: Inscrierea cursantilor – completarea unei cereri de inscriere Primirea dosarelor personale (copie CI, copie certificat de nastere, copie certificat de casatorie (femei), copie act de studii, adeverinta medicala de la medicul de familie cu mentiunea „apt pentru curs”) Completarea contractelor de scolarizare Inregistrarea cursantilor pe site-ul A.N.C. prin S.T.J. Valcea Obtinerea avizului/notificarii de incepere a cursului Pregatirea spatiilor teoretice si practice. Inceperea orelor de formare, in prima zi fiind sustinute orele de N.P.M. si P.S.I. si intocmirea fiselor individuale de instruire P.M. Desfasurarea orelor de teorie si instruire practica conform nivelului de calificare al cursului sau/si a programei de curs aprobate Evaluarea pe parcurs (notare in catalog) prin fise de evaluare sau observare, intrebare/raspuns la activitatile practice Primirea/folosirea echipamentului de lucru/protectie la pregatirea in ocupatii care necesita astfel de echipament Asigurarea de conditii de formare apropriate/specifice meseriei invatate Pregatirea si sustinerea examenului de absolvire Afisarea rezultatelor Eliberarea certificatelor de calificare/absolvire, inregistrara acestora in registrele de eliberare si raportarea acestora catre A.N.C. Obtinerea formularelor de feed-back privind programul de formare.

Activitati de consultanta pentru afaceri si management

Obiectivul programului consta in incurajarea și stimularea spiritului antreprenorial al cetațenilor in scopul implicarii acestora in structuri economice private, prin promovarea culturii antreprenoriale la nivelul urban si rural (inclusiv Bucuresti-Ilfov) si finantarea a 10.000 de start-up-uri. SC Ascendo SRL in parteneriat cu Asociatia Smart Projects invita persoanele care doresc sa deschida o afacere sa completeze un chestionar de preinscriere in vederea obtinerii unei finantari, in cadrul programului pentru stimularea infintarii intreprinderilor mici si mijlocii "START-UP NATION ROMANIA". Prin acest program, IMM-urile infiintate dupa data de 01.02.2017, pot obtine fonduri nerambusabile de pana la 200.000 de lei (aproximativ 44.000 euro), pentru idei de afaceri in domenii precum: IT, productie, industrii creative, servicii, comert si alte activitati. Astfel, somerii, persoanele inactive, antreprenorii, precum si persoanele care au un loc de munca si vor sa infiinteze o afacere, pot completa chestionarul disponibil pe www.format-promovat-calificat.ro si www.ascendo2001.ro.

Plasarea fortei de munca pe piata interna

Serviciile oferite clientilor constau in: Activitati de informare si consiliere a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca Activitati de recrutare si plasare a fortei de munca Activitati de gestionare si evidenta a personalului angajat Prevenirea somajului si combaterea efectelor sociale ale acestuia Incadrarea sau reincadrarea in munca a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca Sprijinirea ocuparii persoanelor apartinand unor categorii defavorizate ale populatiei Asigurarea egalitatii sanselor pe piata muncii Stimularea somerilor in vederea ocuparii unui loc de munca Stimularea angajatorilor pentru incadrarea persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca Imbunatatirea structurii ocuparii pe ramuri economice si zone geografice Cresterea mobilitatii fortei de munca in conditiile schimbarilor structurale care se produc in economia nationala Promovarea coeziunii si incluziunii sociale Promovarea adaptabilitatii fortei de munca, a invatarii pe cursul intregii vieti si a formarii profesionale continue Organizarea recrutarii si selectiei personalului Consultanta in probleme de personal

Activitati de consultanta pentru afaceri si management implementate cu success

        Fiecare Plan de afaceri este parte integranta din procedura de implementare a proiectului. SC ASCENDO SRL isi asuma completarea tuturor campurilor in aplicatia on –line a AIPPIMM, necompletarea explicita a tuturor campurilor conducand la respingerea proiectului. Exactitatea, veridicitatea si corectitudinea informatiilor completate si încarcate in aplicatia programului sunt responsabilitatea integrala si exclusiva a persoanei / societatii care este desemnata cu elaborarea completarea si depunerea online a planului de afaceri.
Pentru toti colaboratorii beneficiari ai Programului guvernamental “START UP NATION “ sesiunea 2017 si sesiunea 2018, SC ASCENDO SRL asigura ( la cerere ) transmiterea formularului de raportare tehnica , transmitere care este obligatorie pentru o perioadă de 3 ani, începând cu anul următor plății ultimei cereri de rambursare/plată. Perioada de transmitere a formularului de raportare tehnică este 1-30 iunie a anului următor acordării ultimei plăți efectuate. Formularul de raportare se transmite letric (semnat de reprezentantul legal al beneficiarului) şi electronic în format editabil (word/excel) la adressele de mail a AIMMAIPE .

Pentru sesiunea 2017, in anul 2019 a fost efectuata prima raportare pentru fiecare dintre beneficiarii pentru care ASCENDO SRL a obtinut finantare.

NAODEN FOREST SRL
FINANTATE PRIN PROGRAMUL GUVERNAMENTAL “START UP NATION 2018”

Societatea comerciala NAODEN FOREST SRL , din loc. Maldaresti, , jud. Valcea , a obţinut alocaţie financiară in cadrul Programului guvernamental “START UP NATION 2018” în valoare de aproape 200000.00 lei, avand incheiat un contract de consultanta cu SC ASCENDO SRL.
Activitatea pe care a fost accesat programul este aferenta codului CAEN 1623 “Fabricarea altor elemente de dulgherie si tamplarie, pentru constructii”, obtinand in cadrul programului un punctaj de 100 de puncte, fiind declarata admisa cu numar RUE 981.
In cadrul proiectului au fost create 6 locuri de munca cu norma intreaga pe perioada nedeterminata, dintre care 3 locuri de munca pentru persoane defavorizate/ absolventi dupa anul 2012/ someri. Ulterior, in functie de evolutia vanzarilor, numarul de angajati poate fi crescut si diversificat (personal productie, personal de vanzare si personal administrativ).
Prin proiect societatea a achizitionat o masina universala pentru tamplarie, o masina de rindeluit pe 4 fete, o masina orizontala de slefuit, un aspirator pentru rumegus si un fierastrau cu panza panglica dar au fost bugetate si alte cheltuieli absolut necesare. Astfel, produsele companiei sunt de calitate, fiind rezultatul folosirii unei tehnologii de înalta performanta.
De asemena societatea a achizitionat si doua placi informative pentru programul de finantare Start-up Nation, obligatorii a fi instalate una în interiorul spațiului de la locația de implementare a proiectului (indoor), în locul cu vizibilitatea cea mai bună pentru vizitatori si una în exteriorul spațiului de la locația de implementare a proiectului (outdoor), în locul cu vizibilitatea cea mai bună pentru clienți pe lângă spațiul unde se desfășoară . Dimensiunea, conținutul și modelul plăcuței informative sunt obligatorii, si au fost realizate în conformitate cu specificațiile ce au fost postate pe site-ul www.aippimm.ro. Condusa de un administrator tanar, firma dispune de flexibilitatea de a se adapta pietei, mentinand raportul calitate – pret la un nivel optim.

LEVEL ONE MARKETING SRL
FINANTATE PRIN PROGRAMUL GUVERNAMENTAL “START UP NATION 2018”

Societatea comerciala LEVEL ONE MARKETING SRL , din loc. Tg-Mures, jud. Mures , a obţinut alocaţie financiară in cadrul Programului guvernamental “START UP NATION 2018”
Activitatea codului CAEN pe care a fost solicita finantarea a fost in categoria Servicii, inclusiv industriile creative definite conform HG. 859/2014, pe Codul CAEN 8220 „Activitati ale centrelor de intermediere telefonica (call center)” , fiind declarata admisa pe lista extinsa cu numar RUE 11050 si semnand contractul de finantare in 12.09.2019. Prin intermediul proiectului s-au creat 4 noi locuri de munca permanente, cu norma intreaga de 8 ore, ( Operator Vanzari prin Telefon ) , dintre care 3 sunt ocupate de persoane defavorizate/absolventi dupa anul 2012/ someri.
Prin achiziția de active tangibile si intangibile in domeniul serviciilor de marketing on-line au fost imbunatatite performantele economice ale societatii Level One Marketing SRL. Au fost achizitionate prin proiect sisteme desktop PC, server web hosting, imprimanta laser, centrala telefonica, casti call center dar licente si si softuri de marketing. https://www.cazare.online/

HIGHBIO SRL
FINANTATE PRIN PROGRAMUL GUVERNAMENTAL “START UP NATION 2018”

Societatea comerciala HIGHBIO SRL din loc. Orbeasca, Jud. Teleorman a obţinut alocaţie financiară in cadrul Programului guvernamental “START UP NATION 2018” în valoare de 200 000.00 lei, avand incheiat un contract de consultanta cu SC ASCENDO SRL, fiind declarata admisa pe Lista-SUN2018_6-august-2019_admisi, cu numar RUE 3239.
Activitatea pe care a fost accesat programul este aferenta codului CAEN 1721- Fabricarea hartiei si cartonului ondulat si a ambalajelor din hartie si carton” . Societatea va produce pungi si sacose ecologice personalizate si nepersonalizate care pot fi folosite de firme atat din industria alimentara cat si nealimentara. Aceste pungi sunt o combinatie de uleiuri vegetale si amidon. Ele arata si au textura unei pungi de plastic, dar sunt 100% organice si biodegradabile. Prin acest proiect se vor crea 5 locuri de munca permanente, din care 4 locuri vor fi pentru persoane defavorizate/absolventi dupa anul 2012/someri. Proiectul a constat in achizitia unei linii de productie a sacoselor biodegradabile, linie de productie care are integrat know how si tehnologie de ultima greneratie, fiind dotata cu touch screen, sistem de autonumarare, procesor static ce utilizeaza voltaj de inalta tensiune, computer etc.
Echipamentul poate realiza sacose cu sau fara maner, clientul find acela care alege tipul de echipament. Linia este dotata cu masina de imprimat in doua culori, pentru personalizari, spatiul pentru taiere, dispozitiv de estansare laterala, echipata cu o rola de material care permite fabricarea automata a pungilor, utilizand diferite tipuri de material nețesut.

TERMOCOST PVC SRL
FINANTATE PRIN PROGRAMUL GUVERNAMENTAL “START UP NATION 2017”

Societatea comerciala TERMOCOST PVC SRL din Rm. Valcea, jud. Valcea , a obţinut alocaţie financiară in cadrul Programului guvernamental “START UP NATION 2017” , în valoare de aproape 200000.00 lei, avand incheiat un contract de consultanta cu SC ASCENDO SRL.
Activitatea pe care a fost accesat programul este aferenta codului CAEN 2223 „Fabricarea articolelor din material plastic pentru constructii”, obtinand in cadrul programului un punctaj de 95 de puncte, fiind declarata admisa cu numar RUE 8171. In cadrul proiectului au fost create 2 noi locuri de munca cu norma intreaga pe perioada nedeterminata, dintre care un loc de munca pentru persoane defavorizate/ absolventi dupa anul 2012/ someri.
Prin proiect a fost pusa in functiune o capacitate de productie tamplarie PVC, atelierul fiind dotat cu utilajele si echipamentele necesare fluxului de productie Ca urmare a achizitiilor derulate prin proiect, Atelierul de tamplarie “ TERMOCOST P.V.C. “ are in dotare un set de utilaje specifice, scule electrice si pneumatice, scule de mana, dispozitive de prindere, dispozitive de masurare , accesorii obisnuite, surubelnite, dalti, chei hexagonale, cuttere, rulete, etc. Proiectarea fluxului tehnologic a fost in functie de utilajele achizitionate si dimensiunile halei de productie. Astfel fluxul tehnologic se desfasoara pe o suprafata cu loc suficient atat pentru utilaje cat si pentru rastelele de materii prime, de produse finite cat si profile intre diferitele stadii de prelucrare. Inainte de etapa propiu-zisa a executiei are loc proiectarea schitei, a desenului de executie. Prin achizitionarea unui laptop si a unui soft pentru proiectare, beneficiarul are la dispozitie un program de proiectare si optimizare profile pvc, pentru ca munca sa fie mai simpla in debitarea tuturor profilelor.

DEME DENT SRL
FINANTATE PRIN PROGRAMUL GUVERNAMENTAL “START UP NATION 2017”

Societatea comerciala DEME DENT SRL din Rm. Valcea, jud. Valcea , a obţinut alocaţie financiară in cadrul Programului guvernamental “START UP NATION 2017”, avand incheiat un contract de consultanta cu SC ASCENDO SRL.
Activitatea principala a firmei este aferenta codului CAEN 8623 “Activitati de asistenta stomatologica”, In acest domeniu societatea oferind o gama larga de servicii de stomatologie generala, avand 3 angajati dintre care un medic specialist de stomatologie generala.
In acest domeniu societatea ofera o gama larga de servicii de stomatologie generala, avand angajat un medic specialist de stomatologie generala. Prin proiect societatea a achizitionat aparatura si echipamente medicale inovative, special destinate activitatilor de stomatologie precum si mobilierul necesar in sala de asteptare, toate acestea pentru oferirea unor servicii de calitate. Astfel, a fost achizitionata o unitate scaun stomatologic , autoclava, aparat locator al apexului (canalului radicular al dintelui) , aparat de curatat si dezinfectat instrumente, aparat automat acoperire (protectie) incaltaminte pacienti, masina de sigilat pungi si alte echipamente si obiecte de inventar absolut necesare. Serviciile oferite de societate s-au diversificat odata cu tehnologia achizitionata si a atins rapid pragul de eficiență a activității comerciale.

SMILE CONTROL SRL
FINANTATE PRIN PROGRAMUL GUVERNAMENTAL “START UP NATION 2017”

Societatea comerciala SMILE CONTROL SRL din Rm. Valcea, jud. Valcea , a obţinut alocaţie financiară in cadrul Programului guvernamental “START UP NATION 2017” Activitatea principala a firmei este aferenta codului CAEN 1623 Fabricarea altor elemente de dulgherie si tamplarie, pentru constructii.
Datorita ajutorului de minimis, societatea a achizitionat utilajele si echipamentele necesare pentru desfasurarea activitatii de Fabricare a altor elemente de dulgherie si tamplarie, pentru constructii. in conditii optime, de inalta performanta si la standardele impuse de cerintele pietei.
Principalele utilaje si echipamente tehnologice care au fost achizitinate din bugetul proiectului sunt: un fierastrau panglica orizontal care se utilizeaza in mod avantajos la debitarea bustenilor de specii rasinoase, rezultand cherestea netivita si capriori, grinzi, un circular care ajuta la tivirea cherestelei si un alt circular pendula radial este folosit la indreptarea capetelor si taierea cherestelei la dimensiunile dorite, o masina universala pentru tamplarie , care este o masina universale combinata care realizeaza mai mult operatii, un fierastrau panglica vertical, folosit pentru taierile foarte complexe si curbe cu raza mica, o masina de rindeluit cu 4 fete, cu ajutorul careia sunt eliminate in scurt timp grosimi mai mari de material pe patru fete concomitent, iar daca se lucreaza corect se pot obtine pe suprafete mari un rezultat uniform, o masina orizontala de slefuit care ajuta la finisarea diferitelor produse rezultate in urma prelucrarii lemnului brut, o masina de gaurit multiplu care este adecvata pentru realizarea de mai multe gauri simultan, in lemn dar si alte echipamente si obiecte de inventar necesare in procesul de fabricarea a altor elemente de dulgherie si tamplarie, pentru constructii. Firma Smile Control a reusit sa intre pe piata de prelucrare a lemnului si realizarea unei game extrem de variata a produselor din lemn destinate utilizarii in industria constructiilor: -grinzi, capriori, suporturi pentru acoperis, -grinzi cu zabrele prefabricate din lemn, impregnate cu clei, -usi, ferestre, obloane si cadrele lor, scari, balustrade -borduri si ornamente, -fabricarea de constructii din lemn prefabricate, sau elemente ale acestora, predominant din lemn si a ocupat cu succes o nisa de siguranta. Prin implementarea acestui plan, societatea a infiintat o linie de productie la o calitate superioara, pentru toate tipurile de produse prevazute in domeniul de activitate.
Societatea a reusit sa integreze tehnologiile aparute in productia sa si sa furnizeze produse prefabricate, complementare si ofera posibilitatea clientilor de a solicita modele propuse, prin comanda, in functie de dimensiunile si materialele dorite, fara ca acest lucru sa influenteze in mod semnificativ pretul final al produsului.