Plasarea forței de muncă – ASCENDO

Plasarea forței de muncă

Plasarea forței de muncă

ASCENDO, firmă acreditată ANOFM, furnizează servicii complexe de selecție, recrutare și plasare a muncitorilor, atât calificați cât și necalificați pentru o arie de domenii diverse.

Pe parcursul a celor 10 ani de experiență în planul pieței muncii din România, am acumulat cunoștințele și instrumentele necesare pentru o gamă variată de industrii și tipologii de candidați.

Alegând Ascendo Rm.Valcea, vă puteți bucura de servicii de înaltă calitate în ceea ce privește recrutarea de personal din regiune. Rezultatul pe care îl urmărim este întotdeauna plasarea cât mai exacta a candidaților cei mai potriviți pentru cerințele fiecărei întreprinderi cu care colaborăm.

Echipa Ascendo, echipă multispecializata in orientare privind cariera, vă poate oferi consultanță la cel mai înalt nivel de calitate și profesionalism. Înțelegem complexitățile dinamicii umane la locul de muncă, motiv pentru care portofoliul nostru de servicii este unul extins. Ne ocupăm de recrutarea și plasarea forță de muncă din Romania, de la etapele inițiale și până la semnarea contractelor de angajare, de consultanță,  informatii obținere acte (medicale sau atestate etc) , mediere și facilitarea integrării acestora în firmele unde sunt plasați.

Activitatea noastră este bazată pe plasarea locală a muncitorilor care se află pe teritoriul țării noastre. Facem din obiectivele angajatorilor, cât și a candidaților, obiectivele noastre. Tratând totul într-o manieră personală, pentru noi fiecare succes al dumneavoastră este și un succes al nostru.

Catalogul nostru de candidați include personal calificat în diverse domenii, de la industria IT, construcții, bucătărie, transport, cât și muncitori necalificați.  Statisticile arată că muncitorii consiliati de noi, atât cei calificați cât și cei necalificați, dau dovadă de voință și ambiția de a reuși la locul de muncă și, de asemenea, de loialitate.

Fiind specializați în recrutare personal intern, garantăm angajatorilor numeroase avantaje tehnice,economice,sociale  avantaje care vin odată cu angajarea forței de muncă din zona in care isi au acestia punctele de lucru.

Domenii de recrutare

HORECA

CONSTRUCȚII

IT

PRODUCȚIE

Documente necesare


CV


Acte studii


Cerere


CV


Acte studii


Cerere

TRIMITE-NE UN MESAJ

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Fill out this field

TRIMITE-NE UN MESAJ

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
Fill out this field
Meniu