Ajutor de bucatar – ASCENDO

Ajutor de bucătar

Cursul de AJUTOR DE BUCATAR este destinat persoanelor cu studii primare care vor să lucreze în sectorul de producție (bucătărie) într-o unitate de alimentație independentă sau parte a unui complex hotelier, unități de catering, dar și în magazine, unități volante, piețe permanente sau semi- permanente.

Ajutorul de bucătar se ocupă de depozitarea materiilor prime și auxiliare conform instrucțiunilor date de bucătar. Verifica perioada de valabilitate ale produselor alimentare și notifică superiorul când acestea se apropie de limita durabilitatii minimale mentionate pe eticheta produselor.
Ajutorul de bucatar pregateste materia prima in vederea gatirii si se ocupa de curatarea ustensilelor si a echipamentelor tehnologice. De asemenea, intretine curatenia curenta a bucatariei si a spatiilor anexe. Atributiile sale includ operatii simple de incalzire a mancarurilor „gata de servire”, folosind cuptorul cu microunde, friteuza sau top-fryerul/gratarul.
Activitatea se desfasoara in mediu protejat, insa cu fluctuatii de temperatura si umiditate.
Cunostintele, deprinderile, aptitudinile si atitudinile unui ajutor de bucatar in mediul sau de lucru se refera la manipularea alimentelor, productie culinara cu grad redus de complexitate, curatenie, ambalare, respectand normele legale de protectie a muncii, igiena si siguranta alimentelor, protectia mediului.

Garanția calității
Acces permanent la curs și la actualizările acestuia.
Acces de pe calculator sau dispozitive mobile

Curs disponibil în:

Râmnicu Vâlcea – 0722-236 972 / 0745-317 108
Târgul Mureș
Timișoara
Cluj Napoca
Zalău

Programul și orarul cursului se pot obține la cerere, folosiți datele de contact !
Cursul se poate desfășura oriunde în țară în funcție de numărul de solicitări, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizației dvs. pentru a susține sesiuni de training în diverse specializări. SE ASIGURĂ SUPORT DE CURS

Întrebari la înscriere

Meniu