Electrician constructor – ASCENDO

CURS ELECTRICIAN CONSTRUCTOR

Cursul de ELECTRICIAN CONSTRUCTOR reprezinta o modalitate rapida de a obtine calificarea pentru persoanele care au deja experienta.

Electricianul in constructii realizeaza intreaga gama de lucrari electrice de joasa si medie tensiune in instalatii industriale, civile, de uz casnic si gospadaresc. Electricianul in constructii se ocupa cu pozarea si conexarea cablurilor de tensiune precum si a celor de comanda, control, semnalizare si a cablurilor de instrumentatie, pe trasee de cablu (paturi de cabluri, scari de cabluri, in tevi de protectie sau pozate aparent sau ingropat), montajul echipamentelor electrice parte din instalatiile mentionate mai sus, realizarea conexiunilor cablurilor si conductoarelor in doze si la echipamentele electrice, verifica si pune in functiune instalatiile electrice realizate.Electricianul în construcţii desfăşoară o serie de activităţi în procesul realizarii unei instalaţii electrice dupa cum urmeaza:
1. Analizează informaţiile: incercand sa obtina toate datele necesare pentru a putea realiza lucrarile electrice in conditii optime tehnice şi calitative.
2. Identificarea locurilor de montaj pentru echipamentele electrice in conformitate cu planurile de executie.
3. Concepe soluţii: va alege şi va aplica soluţiile optime pentru situaţia existentă, în limita competenţelor sale;
4. Realizeaza necesarul de materiale de montaj pentru lucrarile de instalatii electrice pe care il comunica maistrului sau sefului de punct de lucru.

Garanția calității
Acces permanent la curs și la actualizările acestuia.
Acces de pe calculator sau dispozitive mobile

Curs disponibil în:

Râmnicu Vâlcea – 0722-236 972 / 0745-317 108
Târgul Mureș
Timișoara
Cluj Napoca
Zalău

Programul și orarul cursului se pot obține la cerere, folosiți datele de contact !
Cursul se poate desfășura oriunde în țară în funcție de numărul de solicitări, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizației dvs. pentru a susține sesiuni de training în diverse specializări. SE ASIGURĂ SUPORT DE CURS

Întrebari la înscriere

Meniu